Vores indhold

UNI-FIX har siden år 2002 drevet Uni-fix Knowledge base der har været et simplistisk videndelingssite med formål at gemme små korte og konkrete noter, der i princippet har forfatteren selv som primære målgruppe. Det vil sige at indlægget skulle indeholde præcis nok information til at forfatteren selv ville kunne genskabe resultatet, selv efter at oplevelsen havde forladt korttidshukommelsen

I Januar 2018 blev vi imidlertid enige om at opgradere platformen og pensionere vores elskede Perl-script der på daværende tidspunkt havde 16 år bagen.

Vi opererer nu med 3 typer indlæg:

Knowledge Base Indlæg

Er små korte indlæg der i stikordsform beskriver løsningen på en give problemstilling, har man en grundlæggende forståelse for det givne område vil man nok kunne bruge indlægget til at reproducer resultatet, ofte kan der slet og ret være tale om et script eller en række cut’n’paste kommandoer.

Hovedreglen er dog at alt indhold skal overføres til Base, forstået på den måde at links kan være nok så rare, men hjemmesider forsvinder løbende – og vi kan ikke vide om en super populær side i 2002 stadig findes i 2012.

Artikler

Et skrevet med det formål at formidle viden, det vil typisk være mere detaljeret og mere pædagoisk en knowledge-base-indlæg. Der kan være illustrationer, korrekt stavning og gramatik og måske endda ligefrem baggrundsviden der kan hjælpe helt nye nørder godt igang.

Blogindlæg

Indeholder anekdoter om sjove eller spændende ting vi laver, de bærer mere præg af kultur og underholdning end vidensformidling. Men her kan også være anbefalinger af events eller andre kilder til viden, så det er bestemt ikke kun fis og ballade.

Licens

Alt indhold her på siden frigives hermed under Creative Commons Attribution-Share-Alike 4.0 International License. Hvilket betyder at du må bruge indhold her fra siden som en del af dit eget arbejde. Herunder, men ikke begrænset til, skoleopgaver, præsentationer, kursusmaterialer, websites mv. under forudsætning af at du selv stiller det udarbejdede materiale frit til rådighed under samme eller en tilsvarende licens og at du krediterer både den oprindelige forfatter samt Uni-fix computer.

Brud på dette er et brud på ophavsretten under dansk lov og vil ikke blive tollereret.

Ønsker du at købe materiale til brug under andre vilkår er du velkommen til at kontakte os.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.