Udtræk data fra din Apple Kalender

Jeg ville gerne have en oversigt over dagens opgaver op på en af skærmene på kontoret, så jeg har overblik over hvad jeg mangler uden at side med kalenderen åben hele tiden. Men det var ikke til at finde nogle simple API'er til at trække events ud af Apple iCloud, så vi lavede en selv :-)

https://github.com/Mikjaer/iCoudCalView

Et hurtigt eksempel på brug:


<pre><?php
include("iCloudCalView.php");

$iCloud = new iCloudCalView('you@eksempel.dk', 'SecretPassword');

$cals = $iCloud->getCals();

$events = $iCloud->getEvents($cals[0]["href"], mktime(0,0,0,1,1,2012), mktime());

print_r($cals);

print_r($events);
 $cals indeholder et array med en oversigt over tilgængelige kalendere, det kan både være dine egne og dem dine venner / kollegaer har delt med dig. $events indeholder et array med en oversigt over alle events i første kalender (element 0 i $cals) fra 1. Jan 2012 og frem til idag. Have fun :-)
Dette indlæg blev udgivet i Knowledge Base. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar