Owncloud filesync uden GUI

Jeg har rodet lidt med Owncloud på det sidste, og det er egentlig et ret sødt lille system. Det mangler bare en ordent sync-client til Linux, jeg har ikke prøvet den officielle fordi den kræver gui og alt muligt pjat.

Men jeg har hacket noget sammen der virker alligevel, der følger nemlig en cli applikation med der laver en enkelt synkronisering. Denne har jeg tænkt mig at køre en gang i minuttet ... det betyder at jeg skal vente et minuts tid på at mine ændringer bliver skudt afsted. Det kan jeg godt leve med.

/home/mike/.ocsync.sh

#!/bin/sh

if ps -ef | grep -v grep | grep owncloudcmd > /dev/null ; then
    echo Allready Running
    exit 0
else
    /usr/bin/owncloudcmd /home/mike/Owncloud/ https://BRUGERNAVN:PASSWORD@SERVER:/remote.php/webdav/ > /dev/null
    exit 0
fi
 og denne her i min (unix bruger's) crontab: 
*/1 * * * * /home/mike/.ocsync.sh > /dev/null
 Og så har jeg installeret owncloud-client pakken som beskrevet her: https://software.opensuse.org/download/package?project=isv:ownCloud:desktop&package=owncloud-client
Dette indlæg blev udgivet i Knowledge Base. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar