The foundation of Unifix Knowledge Base

Dette system har sin oprindelse i 2 sider af en sag, den ene var at vi tit stod i den problemstilling at vi havde lavet et eller andet og 2 måneder efter ikke kunne huske hvordan vi havde gjort det. Den anden var at vi tit flere gentagne gange måtte fortælle andre hvordan vi havde gjort en given ting, hvilket vi til sidst blev trætte af, derfor oprettede vi knowledge basen, i daglig tage base.

Meningen er at man åbner base i en browser mens man arbejder med sit problem og løbende tager noter, gemmer url og hvad man ellers laver. Det skal være skrevet så du selv om 20 år kan læse det og gentage det præcis om dengang, det er hoved filosofien med systemet. Når så du er færdig og dit projekt kører klikker du på ‘public’ og så kan folk se dine noter.

Dette indlæg blev udgivet i Blog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar