Et jubilæum nærmer sig, tid til en facelift!

Base nærmer sig 15 år … det er 15 år i drift med den samme skod-kode, 15 år med varierende aktivitet og 15 år hvor vi flere gange har overvejet at skodde eller omskrive projektet. Faktisk diskuterede vi at omskrive hele kodenbasen for et par uger siden, netop i forbindelsen med det kommende jubilæum. Men vi blev enige om at det var sjovere at sætte den gamle kode i stand!

Så dét er jeg gået igang med!

Jeg har:
– Tjekket koden ind i GIT
– Kodet et nyt login/session system
– Lavet et nyhedssystem.

Jeg planlægger at:
– Implementere mulighed for at indsætte kodeblokke med syntax highligting
– Implementere mulighed for at tilknytte og søge via tags.
– Uploade billeder til de enkelte indlæg.
– Optimere designet lidt og/eller meget samt. evt. med mulighed for at vælge selv.

Derudover har jeg selv blogget andetsteds, hvor mange af mine løbende tekniske artikler er endt – og det vil jeg lave om på, de bliver flyttet herover nu :-

Dette indlæg blev udgivet i Blog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar